ANWB Vakantievragen

zomervakantie 2020

De ANWB heeft een speciale pagina ANWB vakantievragen opgesteld. Het doel hiervan is dat al je vragen over de zomervakantie 2020 ten tijde van Corona beantwoord worden. Vragen of we nog op vakantie kunnen, welke landen kunnen we heen of vieren we gewoon vakantie in Nederland en meer komen allemaal voorbij. Alles is deze zomer net even anders en iedereen zit vol met vragen en de ANWB helpt daar graag bij. Op de ANWB vakantievraag website vind je een aantal verwijzigen die hieronder worden toegelicht.

ANWB Reiswijzer

Op deze pagina vind je in één oogopslag of een populair vakantieland alweer reizigers toestaat. Per land kun je doorklikken naar een gedetailleerd overzicht met de maatregelen die specifiek in dat land gelden op de wegen, voor de accommodatie, bezienswaardigheden, in de horeca enz. 

Ontdek Nederland

Op deze pagina vind je allerlei tips om Nederland te ontdekken. Kamperen aan de kust, wandelen in het bos of met de kinderen een dagje weg. In Nederland is er voor elke vakantieganger wat wils. Of je nu met het gezin of je partner weg wil, een kort of lang verblijf. Nederland ontdekken begint bij de ANWB.

De meest gestelde ANWB vakantievragen

Virtuele assistent Iris probeert op elke vraag een antwoord te geven. Maar of je daar wat mee opschiet blijft de vraag. Een simpele vraag aan Iris als: “Krijg ik het geld van mijn vliegtickets terug?” werd niet begrepen.

Verder is er een lijstje met vragen die je op het gemak kan doornemen. Op het moment van schrijven zijn de vragen:

  1. Kan ik dit jaar naar mijn vakantieland?
  2. Mijn camping mailt me dat ze weer open zijn, maar het reisadvies is nog negatief. Wat moet ik doen?
  3. Mag je met meerdere mensen in een auto?
  4. Krijg ik straks weer een voucher als ik nu boek voor de herfstvakantie?

Op zoek naar aanbod

Verder biedt de site nog opties om door het aanbod van ANWB vakanties te zoeken. Wil je deze zomer lekker kamperen? Dan zie je per land de campings waar je terecht kan. De beschikbare hotelarrangementen die te boeken zijn met leden voordeel en een zorgeloos en goed geregeld plekje op een vakantiepark. Op onze website vind je ook de last minutes naar een vakantiepark in Nederland en andere landen. Sorteer deze op prijs en je betaalt nooit teveel!

Bekijk ook ons lijstje met de vijf leukste vakantieparken voor kinderen om wat inspiratie op te doen, mocht het toch een vakantie in Nederland worden

Voorbereiding vakantie

Verder vind je op de pagina vakantievragen van de ANWB de reguliere tips die elk jaar weer terug te vinden zijn. Dit zijn tips die je vertellen hoe je goed voorbereid op vakantie moet gaan, het gebruik van de routeplanner en wat je verplicht moet meenemen in de auto. In het buitenland gelden andere regels dan in Nederland.

Kortom: de pagina ANWB vakantievragen geeft op een aantal vragen antwoord, maar geeft zeker nog geen duidelijkheid hoe de zomervakantie gaat verlopen. De ANWB reiswijzer zal voor velen wel een uitkomst zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 − = 16