4 onbekende reisbestemmingen in Europa!

Je houdt van reizen maar je wil eigenlijk niet naar de standaard reisbestemmingen in Europa op vakantie gaan? In deze blog laten we je kennis maken met 4 onbekende reisbestemmingen in Europa die absoluut de moeite waard zijn om een bezoekje te brengen in 2019!

Montenegro

Als je naar een gaaf land wil gaan waar niet veel mensen een reis naartoe boeken, dan ben je in Montenegro aan het juiste adres. Dit land is gelegen in de Balkan en staat bekend om de prachtige natuur en mooie kustlijn. Tijdens je verblijf in Montenegro kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan een van de vele nationale parken waar je kunt genieten van prachtige rotsformaties, meren en de prachtige vogels die in deze gebieden leven. De gastvrije bevolking van het land maken je vakantie in Montenegro tot een onvergetelijke beleving.  Meer gedetailleerde informatie vind je in ons blog over Montenegro.

Cyprus

Ben je al eens naar Cyprus op vakantie geweest? Zo niet, dan moet dit land in 2019 bovenaan je lijstje met vakantiebestemmingen staan. Cyprus is een eiland dat ligt in de Middellandse zee vlak voor de Turkse kust. Er heerst een aantrekkelijk zonnig klimaat met een gemiddelde temperatuur van niet lager dan 16 graden Celsius en daarom is het een vakantiebestemming die in de komende jaren steeds populairder gaat worden. Er is het hele jaar door voldoende te beleven voor jong en oud. Je kunt dus ook buiten het hoogseizoen genieten van een vakantie op Cyprus.

Bulgarije

Bulgarije is een vakantiebestemming waar je misschien wel eens wat over gehoord hebt, maar het behoort niet tot de bekendste vakantiebestemmingen onder de Nederlanders. Je kunt onder andere terecht in Sunny Beach, het populairste vakantiegebied van Bulgarije waar veel jongeren naartoe gaan. Er zijn ook vele mooie steden die je tijdens je vakantie in Bulgarije kunt bezoeken. De hoofdstad Sofia is een stad waar je veel monumentale bezienswaardigheden kunt vinden. Plovdiv is de tweede stad van het land en deze stad staat bekend als een openluchtmuseum. Bulgarije is dus een leuk land om te bezoeken in 2019!

Slovenië

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming die nog in opkomst is dan moet je zeker naar Slovenië gaan. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je in het massatoerisme terecht komt want het is een bestemming waar niet veel Europeanen naar afreizen voor een vakantie. Dit maakt Slovenië niet tot een land waar niks te beleven is, integendeel zelfs. De prachtige natuur, vriendelijke mensen en de culinaire hoogstandjes van de Sloveense keuken zijn sowieso al goede redenen om in 2019 naar Slovenië af te reizen. In de hoofdstad Ljubljana vind je sfeervolle pleintjes, gezellig terrassen en de prachtige rivier de Ljubljanica die de stad zeer levendig maken. Het is een studentenstad en daarom is het uitgaansleven in Ljubljana ook bruisend. Voor de liefhebbers van wijn is Slovenië ook een topbestemming. Je kan een bezoekje brengen aan diverse wijngaarden en wijnhuizen en genieten van een wijnproeverij. Een vakantie in Slovenië is dus zeker het overwegen waard.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 1