Last minute stedentrip naar Bangkok

Heerlijk geurende gerechten, prachtige tempels en vriendelijke mensen. Bangkok wordt gezien als een van de leukste steden voor een citytrip in Azië en is toegankelijk voor bezoekers uit alle landen en van alle leeftijden. Omdat de stad zoveel verschillende gezichten heeft is er ontzettend veel te ontdekken, zeker nu de stad vierentwintig uur per dag wakker lijkt te zijn. Nachtmarkten, grachtenrondvaarten en shopping malls: er is hier echt iedere dag iets te doen. En een extra fijne bijkomstigheid is dat de zon er iedere dag heerlijk schijnt en dat alles ontzettend goedkoop is!

Een last minute naar Thailand: “het land van de glimlach”

Thailand wordt ook wel het land van de glimlach genoemd. Iedereen is er vriendelijk en dat zorgt voor een heel relaxte sfeer. ’s Avonds voel je je er veilig en als je de weg niet weet word je vriendelijk geholpen. Thaise mensen staan er bekend om dat ze erin geloven dat wie goed doet, goed ontmoet. Als er één ding is waar Thailand zelf om bekend staat is het het heerlijke street food. Kies bijvoorbeeld voor een fantastisch geurende pad-thai, een verse kokosnoot en een mango sticky rice toe of laat je verrassen door de heerlijke visgerechten die ze er hebben. Ook voor een goede massage ben je in Thailand aan het juiste adres: van een rustgevende oliemassage tot een intense voetmassage. Geen wonder dat je nooit slechte verhalen hoort over een vakantie naar Thailand, want iedereen komt helemaal zen en uitgerust terug naar huis.

Drijvende markt

Waarom kiezen voor een stedentrip naar Bangkok

Bangkok is de hoofdstad van Thailand en dit is dan ook de plek waar alle bedrijvigheid plaatsvindt. In de ochtend zie je monniken onderweg naar de tempel, marktkoopmannen die druk bezig zijn met het opbouwen van hun kraampjes en Thaise keukenprinse(sse)n die alvast begonnen zijn met het bereiden van het ontbijt voor hun klanten. Ontdek de dichtbijgelegen drijvende markt of kijk uit over de stad vanaf een van de honderden skybars die Bangkok rijk is. In de nacht gaan de lichtjes aan en kan je er decadent dineren en uitgaan voor hetzelfde geld als waarmee je in Nederland een maaltijd laat bezorgen. Er zijn prachtige hotels met mooie zwembaden waar je voor een prikkie kan slapen en helemaal tot rust kan komen en voor de echte luxepaarden zijn er spa’s die heel de dag open zijn.

Een goedkope last minute deal naar Bangkok

Wie denkt aan een stedentrip denkt misschien eerder aan een stad dichter bij huis. Bangkok is een eindje vliegen en bij veel mensen heerst het idee dat dat al gauw betekent dat je een dure vakantie zal hebben. Niets is echter minder waar! Een last minute naar Bangkok is tegenwoordig namelijk helemaal niet meer duur en daarnaast is het leven in Bangkok spotgoedkoop. Voor een lekker bord fried rice met garnalen betaal je een euro en ook een rit van een uur in de taxi kost maar een paar euro. Op de nachtmarkten koop je voor hetzelfde geld als waarvoor je in Nederland één t-shirt zou kopen wel tien t-shirts en daarnaast kan je er nog veel meer leuke spulletjes vinden. Er zijn markten en winkels vol met goedkope elektronica, souvenirs en interieurartikelen. Daarnaast zijn er ook genoeg luxere malls voor wie op zoek is naar merkkleding of kleding van Europese komaf.

Last minute naar Bangkok vliegen

De komende periode is de ideale periode om een last minute naar Thailand te boeken. De allerwarmste maanden zijn voorbij, het regenseizoen is nog ver weg en dat geldt ook voor de dure en drukke zomervakantie. Je kunt dus lekker bijkleuren en even ontsnappen aan het koude Nederlandse weer zonder tegelijk met de rest van Nederland op vakantie te gaan. Reizen en accommodatie is op dit moment goedkoop, dus er is eigenlijk geen reden om geen last minute naar Bangkok te boeken! Kijk dus nu naar onze deals en wie weet zit jij binnenkort met een kokosnoot in je handen aan het zwembad!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

78 + = 81