Verras jouw favoriete reisfanaat met de leukste kerstcadeaus

Nog een paar dagen voordat we met zijn allen weer aan het kerstdiner verschijnen. Wat niet alleen gezelligheid betekent maar helaas ook heel veel cadeaustress. Vind jij het ook zo lastig om een juiste cadeau te vinden? Het liefst geven we iets origineels en iets persoonlijks. Om het je dit jaar wat makkelijker te maken, hebben we de leukste travel cadeaus alvast voor je op een rijtje gezet. 

Boeken!

Een boek cadeau geven is altijd een goed idee! Vooral als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een reislustige type. De reispret begint namelijk al met de voorbereiding. Online maar ook offline gaan we op zoek naar unieke bestemmingen, de leukste hotels en toffe bezienswaardigheden. Regelmatig slaan we grote reisboeken open over de leukste bestemmingen. Ook zijn boeken ideaal om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Wat dacht je van het boek “Lonely Planet’s best in travel 2020” of “The Ultimate Travel List” van Lonely Planet. Een boek wat het ook altijd goed doet als cadeau is “Backpack bestemmingen”. Een onmisbaar boek voor reizigers wat niet direct over bestemmingen gaat, maar wel over reizen is het boek  “Wie (niet) reist is gek”. Een geweldig boek over over de reizen van psycholoog Ap Dijksterhuis en wat dit met een mens kan doen. 

Travel Journal

Ouderwets je reizen bijhouden met je pennetje in een travel journal. Geloof me dit is absoluut een must voor de enthousiaste reiziger. Je hebt namelijk niet altijd zin, tijd of internet om je laptop op te klappen. Door je reizen en ervaringen vast te leggen met pen en papier herleef je opnieuw bepaalde momenten. Daarnaast kun je het overal doen. Ergens op een bounty eiland, onderweg in de trein of ‘s avonds met een geweldige zonsondergang. Een travel journal is daarom het perfecte travel cadeau. 

Paspoorthoes

Het allerbelangrijkste tijdens je reis is je geliefde paspoort. Een paspoorthoes is dan ontzettend handig om te hebben. Je paspoort valt extra op en je hebt super snel gevonden. Ook kun je tegenwoordig paspoorthoesjes personaliseren, super leuk als cadeau.

Reisspelletjes

Tijdens een vakantie ben je vaak ook erg lang onderweg, daarom zijn reisspelletjes zo leuk om iemand cadeau te geven. Ze passen makkelijk in de koffer of backpack en zorgen ervoor dat die treinreis of vlucht net iets sneller en leuker verloopt. Een paar leuke reisspelletjes zijn Sushi Go, Skip Bo, Koehandel of Uno.

Packing Cubes

Packing Cubes klinken misschien als een suf cadeau om te geven, maar hier maak je echt iedere reiziger ontzettend blij mee. Met packing cubes blijft je koffer of backpack lekker georganiseerd, waardoor je veel ruimte en tijd bespaart. Heeft je reislustige lootje al packing cubes dan is een lakenzak ook altijd een fijne reisaccessoire. 

Krassen, Krassen, Krassen

Heeft iemand al veel plekken van de wereld gezien, dan is een Kras wereldkaart en ontzettend leuk cadeau. Met een Scratch Map kun je bestemmingen die je hebt bezocht open krassen waardoor je kaart in een andere kleur verandert.

Bamboe rietjes & waterfles met filter

Reizen is niet altijd even milieuvriendelijk. Om het milieu dag toch een handje mee te helpen, is een bamboe rietje leuk om te geven. Plastic is in veel delen van de wereld een gigantisch groot probleem. Om het plastic gebruik iets te verminderen, kun je je eigen bamboe rietjes meenemen op reis. Ook een waterfles met filter is een top cadeau voor de duurzame reiziger. 

Heb jij ook nog een leuk reiscadeau tip voor myLastminutes? Laat het weten in een reactie!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

25 + = 34