Populaire instagram hotspots

Nu we even niet mogen reizen, is er één ding wat we als reisliefhebbers nog wel dagelijks kunnen doen en dat is DROMEN! Dagdromen bij plaatjes van mooie bounty stranden, lekker veel reisblogs lezen en instagram afspeuren voor de mooiste bestemmingen. Nu overheersen er een aantal jaloersmakende bestemmingen op Instagram die je bij bijna ieder travelblogger voorbij ziet komen. Pak je travel bucketlist er maar alvast bij, want wij hebben deze toffe bestemmingen gevonden en voor je op een rijtje gezet. Lees verder en kom erachter waar je de mooiste instagram bestemmingen kunt spotten.

Hong Kong, The Monster Building

Hong Kong staat op de tweede plek als meest gefotografeerde plaats. Hong Kong staat bekend om zijn skylines en levendige cultuur. één van de meest gefotografeerde plekken van Hong Kong is de hotspots “Monster Building”. The Monster Building bestaat uit 5 gebouwen die met elkaar verbonden zijn. De ideale plek voor het perfecte plaatje. Foto van @doyoutravel

Tokyo, Fushimi Inari Taisha

De rode Torii poorten van Fushimi Inari Taisha heb je hoogstwaarschijnlijk al een keertje voorbij zien komen op Instagram. Je vindt Fushimi Inari Taisha in het Zuidoosten van Kyoto in Japan. Het misschien wel één van de beroemdste bezienswaardigheden van het land. Het complex is erg indrukwekkend en vooral de rode Torii poorten zijn erg populair als het gaat om het schieten van het perfecte plaatje. Het pad bestaat uit duizenden poorten. Zet je wekker wel lekker vroeg om de gigantische mensenmassa te ontwijken.

Tulpenvelden in Nederland

Wist jij dat ons kleine kikkerlandje een populaire instagram hotspot is? Zo is Amsterdam één van de meest vastgelegde plekken op Instagram. Maar ook de Erasmusbrug, de natuurschoon van de Veluwe, de grachten van Utrecht en natuurlijk de tulpenvelden van Nederland verschijnen regelmatig op Instagram. Vooral in april zijn de tulpenvelden enorm populair. En geef ze eens ongelijk, want dit is toch een geweldig plaatje! Kijk nu wat de beschikbaarheid is voor een vakantie in Nederland.

Rainbow Mountain, Peru

Ook Peru begint een instagram hotspot heaven te worden. Foto’s met schattige Alpaca’s, Machu Picchu en natuurlijk de Rainbow Mountains. Voor de Rainbow Mountains zie je steeds vaker op je tijdlijn voorbij komen. Je vindt deze plek op 140 km ten zuidoosten van Cusco. De berg heeft zeven kleuren die zijn ontstaan door een overvloed aan ijzer, koper en malachiet in de grond. Mooi hé!

Petra Jordanië

Petra, ook wel de “Lost City” genoemd, is absoluut een highlight tijdens je bezoek aan Jordanië. Gelegen te midden van ruige woestijn kloven en bergen vind je de prehistorische Jordaanse stad Petra. De stad was honderden jaren lang verstopt. NU is het één van de meest gefotografeerde plekken op Instagram. Tussen 400 voor Christus en 106 na Christus was Petra een bloeiend handelscentrum en de hoofdstad van het Nabatese rijk.

The Bahamas, Pig Beach

Saturnia, Italië

Een mooie foto schieten en ook nog eens genieten van een dagje wellness in de ongerepte natuur? Dat kan bij de prachtige thermen van Saturnia. Deze thermale baden vind je in Toscane en is een belangrijke trekpleister in Italië. De thermale baden bestaan al duizenden jaren. Het warme water is afkomstig uit diverse bronnen die zich uitstrekken van de berg Amiata tot de heuvels van Albenga en Fiora tot aan Roselle en Talamone. Wil je afreizen naar Italië, bekijk nu of er nog kortingen op vakanties in Italië zijn.

Kelingking Beach Nusa Penida, Indonesië

Ook Bali mag niet aan dit lijstje ontbreken. Naast de prachtige rijstvelden, vulkanen, zwarte stranden en talloze tempels, is het Kelingking Beach in Nusa Penida die we het vaakst voorbij zien komen op onze tijdlijn. Dit is één van de meest adembenemende plekken van Bali. De kliffen hebben de vorm van de de vorm van een Tyrannosaurus Rex en heeft daarom de bijnaam T-rex gekregen. Naast een geweldig uitzicht, kun je ook nog een hike maken naar beneden waar je een verstopt strandje vind.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

70 − 67 =