Slapen op het strand

strand nederland

Met je voetjes in het zand de zon zien zakken in de zee op je eigen terras en de volgende dag opstaan met het geluid van de golven op de achtergrond. Wie wil dat nou niet! En het mooiste van alles: het kan gewoon hier ons eigen kikkerlandje.

De laatste paar jaren is er een flink aanbod ontstaan van prachtige huisjes op het strand waar je geweldig kunt overnachten. Met temperaturen zoals die van vorig jaar hoef je het land helemaal niet meer uit. Mooi stranden, toffe accommodatie, lekker zonnetje en hippe beach bars. Nederland is tegenwoordig dé ideale bestemming voor een strandvakantie. 

Ben jij ook echt een strandliefhebber? Lees dan snel verder waar je met een last minute in Nederland allemaal op het strand kan slapen.

Haagse Strandhuisjes

Één van de trendsetters zijn toch wel de Haagse strandhuisjes. Deze knusse huisjes op het strand bij Kijkduin staan er al een aantal jaren. De huisjes zijn klein, maar fijn. Je kan er overnachten met je liefde, maar er is ook voldoende ruimte voor het hele gezin. In totaal vind je 20 strandhuisjes welke ruim zijn opgesteld. Natuurlijk kun je bij elk huisje genieten van een schitterend uitzicht op zee. Het interieur is licht en stijlvol. Je hebt 2 slaapkamers. 1 slaapkamer heeft een stapelbed voor de kids en 1 slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed. Ook is het mogelijk om de bank in de woonkamer om te toveren tot slaapbank voor een extra slaapplek. Maar het mooiste van alles is natuurlijk de omgeving. Wanneer je je deuren opent sta je pal op het strand. Hoe fijn wil het hebben. 

Landal Beach Villa’s

Slapen op het strand in stijl? Dat is Landal Beach Villa’s iets voor jou. Deze prachtige villa’s op het strand van Hoek van Holland zijn het hele jaar geopend. Een strandvilla is de juiste benaming voor deze accommodatietype, want de strandhuisjes zijn enorm en voorzien van heel veel luxe. 

De beach villa’s zijn geschikt voor max. 6 personen. Hoewel de meeste strandhuisjes vaak water kleiner zijn, zijn de villa’s van Landal erg ruim ingericht. Zo is er een ruime zithoek en eethoek. Ook heeft je keuken een magnetron, oven, espressomachine en zelfs een afwasmachine. Hoewel je de hele dag lekker kan relaxen in je villa, is de omgeving natuurlijk het allermooist. Veel dichterbij het strand kun je namelijk niet overnachten. Ook in de winter zijn de villa’s beschikbaar en dit is vrij uniek in Nederland. 

Is het een dag niet zo mooi weer voor het strand, dan kun je ook altijd nog een dagje naar Den Haag of Rotterdam.

Strandcamping Groede

In het mooie zeeland vind je op het strand van Groede een paar schitterende strandhuisjes, ook wel Panoramahuisjes genoemd. Dit is niet voor niets, want de voorzijde van het huis bestaat bijna geheel uit glas. Je kunt hierdoor bijna op elke plek in het huisje genieten van een prachtig uitzicht op zee.  

Het strand wordt door velen bekroond als mooiste en schoonste strand van Nederland. De ideale plek voor vakantie in eigen land. De strandhuisjes in Groede hebben een bijzonder en uniek ontwerp en zijn gemaakt van duurzame materialen. Elk huisje is weer anders ingericht en heeft zijn eigen kleur en thema. In totaal kun je er met 6 personen overnachten. 

Beachrooms Zandpaviljoen Pier 7

We blijven nog even in Zeeland, want ook de beachrooms van Pier 7 in Vlissingen mogen niet ontbreken aan ons lijstje. De beachrooms van Pier 7 zijn super hip ingericht en vind je pal op het strand. In totaal vind je 7 beachrooms op het strand. De huisjes zijn ongeveer geschikt voor 6 personen. 

Elk strandhuisje heeft zijn eigen terras op het strand waar je kunt ontspannen en genieten van de ondergaande zon. Ook deze huisjes in Zeeland zijn voorzien van heel veel comfort. Zo hebben sommige huisjes zelf een bad. De beachrooms vind je naast Strandpaviljoen Pier 7 waar je de hele dag door terecht kan voor een lekker hapje of drankje.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

58 − 52 =