De leukste vakantiehuisjes in Nederland

Yes…. deze week hebben we eindelijk weer wat positief nieuws mogen ontvangen. Beetje bij beetje mogen en kunnen we steeds meer. Ook als het gaat om reizen. Natuurlijk moeten we het wel nog even rustig aan doen, maar wist je dat je bijvoorbeeld wel al kan gaan kamperen of een vakantiehuisje kan boeken in de natuur in Nederland. Zo zijn er verschillende plekjes in Nederland waar je kunt genieten van een paar daagjes weg helemaal Corona Proof.

Wij hebben de leukste vakantiehuisjes in Nederland voor je verzameld. Bekijk ook de vakantieparken in Nederland die nu weer te boeken zijn.

Overnachten in een luxe tipi in Duynpark het Zwanenwater in Callantsoog

Dit wil toch iedereen een keertje meemaken: overnachten in een TIPI! En dan niet zomaar een tipi, maar eentje waarbij aan alles is gedacht. De tipi’s van Duynpark het Zwanenwater zijn voorzien van heel veel luxe en compleet in boho stijl ingericht. Je hebt een klein keukentje, een comfortabel bed en zelfs een privé badkamer. Vooral met kinderen een geweldige plek om te overnachten. 

Het park ligt op steenworp afstand van het schitterende strand van Callantsoog. Is een tipi iets te avontuurlijk voor je dan kun je ook overnachten in een gigantische safaritent of beachlodge. 

Bosvilla hygge

Overnachten op de veluwe omringd door de natuur. Dat kan met bosvilla hygge. Een duurzaam boshuis waar je met het hele gezin kunt genieten van de frisse buitenlucht, rust en ruimte. De bosvilla voelt knus en sfeervol. Het is een heerlijke plek om een paar dagen compleet tot rust te komen. Kinderen kunnen zich dagen vermaken in het speelbos en bij slecht weer is de kast gevuld met de leukste gezelschapsspellen. 

De bosvilla is, zoals de naam altijd doet vermoeden, compleet in Scandinavische stijl ingericht. De villa is ingericht met heel veel natuurlijke materialen, strakke lijnen en veel licht. 

Overnachten in een Tiny house bij Ljeppershiem Vakantiepark

Altijd al willen weten hoe het is om te overnachten in een Tiny House. Boek dan een paar nachtjes weg bij het vakantiepark Ljeppershiem in Friesland. Doordat het vakantiepark in Friesland ruim is opgezet en maar enkele huisjes heeft, is het park nog steeds geopend. 

Ook in dit park in Noordoost-Friesland kun je genieten van de rust en natuur. De huisjes van het vakantiepark hebben een hippe en frisse inrichting. Hoewel het formaat niet heel groot is, merk je hier door de slimme inrichting niet veel van. Bovendien is het leven in dit park vooral op buiten gericht. Heerlijk ontspannen genieten van een borrel op je eigen terrasje of een schitterende wandeling door de natuur. 

Vakantiehuis Lutterzand

Vakantiehuis Lutterzand vind je midden in het natuurgebied van het Lutterzand in Twente. Je komt hier naar toe om te ontsnappen aan de drukte en vooral om te relaxen. Hoewel de huisjes er van binnen geweldig uitzien, zijn het vooral de buitenplekken waar je verliefd op wordt. Een stoere veranda, vuurtje erbij en je hebt al een top vakantie. De kinderen kunnen zich uren vermaken in het bos. 

Wil je komende weken ook naar een vakantiehuisje, bekijk ons aanbod vakantiehuizen die nu nog te boeken zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

66 + = 76