De leukste bestemmingen voor November

Zondag gaat de wintertijd weer in en een rosé op het terras of een barbecue lekker in de tuin behoren nu officieel tot de verleden tijd. De dagen worden donkerder en kouder. En als we heel eerlijk zijn, zijn dit niet de meest happy momenten van het jaar. Tijd voor wat zon dus. Want hoewel de winter al voelbaar is in Nederland, schijnt in andere delen van de wereld nog volop de zon. De hoogste tijd voor wat November reisinspiratie.

Curaçao

In het geweldig mooie Curaçao is het altijd zonnig. Het is de perfect bestemming voor een zonvakantie. Een absoluut paradijsje compleet met parelwitte stranden en azuurblauw water. Geniet van een heerlijk dagje strand, het binnenland ontdekken of ontdek de prachtige onderwaterwereld van het eiland. Bekijk de last minutes Curacao in november.

Gran Canaria

Liever niet zo ver vliegen? Wat dacht je van Gran Canaria. Al jarenlang een populaire vakantiebestemming van velen. Niet gek, want op de Canarische eilanden blijft de temperatuur altijd aangenaam. Zelfs in november kun je nog genieten van gemiddeld 23 graden en dat op ongeveer 4 uur vliegen. Ook vind je er een bruisend nachtleven, mooie stranden en prachtige natuur. Alles voor een onvergetelijke vakantie. Check hier de last minutes Gran Canaria in november.

Cuba

Lekker Salsa dansen, rijden in een oldtimer of relaxen op een tropisch strand. Klinkt niet verkeerd toch! Cuba staat bij veel mensen hoog op de travel bucketlist. Vooral de laatste jaren is deze vakantiebestemming enorm in populariteit toegenomen. Het land is perfect voor een rondreis. Ontdek de prachtige hoofdstad Havana, ga paardrijden in de vallei van Vinales of lekker relaxen aan Varadero Beach. Zin in? Neem een last minute naar Cuba in november.

Zuid Afrika

Wil jij ook weleens de big 5 spotten? Dan is dit je kans. November is namelijk de ideale maand om Zuid Afrika te bezoeken. Reis van Johannesburg naar Kaapstad en ontdek onderweg de meest bijzondere plekken en indrukwekkende landschappen. Van droge woestijnen tot prachtige wijngaarden. Natuurlijk mag een bezoekje aan het Kruger park tijdens deze reis niet ontbreken.

Thailand

Thailand kent een tropisch klimaat. Het hele jaar door is het er ongeveer 30 graden, maar tijdens het regenseizoen kun je flink last hebben van hevige buien. Daarom is November de perfecte maand om naar Thailand te reizen. Dit is namelijk de maand dat het droog seizoen begint, maar wanneer het ook nog niet overdreven warm is. Ook is het land in deze periode enorm groen doordat het de afgelopen maanden flink heeft geregend. Thailand is een geweldige bestemming voor backpackers, maar ook absoluut een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een luxe zonbestemming. Het land van de eeuwige glimlach heeft veel te bieden; van tropische stranden tot gigantische steden.  Boek een last minute Thailand om nog binnen een paar weken te vertrekken.

Mexico

Zon, zee, strand en heel veel cultuur. Mexico heeft het allemaal. Het is een geweldig land voor een rondreis. Huur een auto of pak het openbaar vervoer. Het kan allemaal super makkelijk. Mexico is natuurlijk het land van de Maya’s. De eeuwenoude maya-steden die je hier kunt bezoeken moet je ooit gezien hebben. De steden vind je vaak diep in de jungle verstopt tussen al het groen. Een bijzondere plek om te bezoeken. Maar Mexico heeft nog meer wat dacht je namelijk van prachtige bounty stranden, geweldige duikspots, traditionele steden, geweldig eten en heel veel natuur. Dus snel die last-minute naar Mexico scoren!

Heb jij nog een leuke november reisbestemming tip? Laat het ons weten in een reactie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

62 + = 69