Kinderparadijsjes in de sneeuw

Buiten- en binnenpretjes voor de kids. Op skivakantie met de kids? Kinderen amuseren zich zeker in de sneeuw. Maar wat doe je als het weer een dagje tegenzit? En hoe houd je ze ’s avonds zoet? Deze drie hotels hebben hun antwoord al klaar! Drie hotels met een groot hart voor kinderen.

1. Hotel Kaiserhof, Berwang, Oostenrijk

Hotel Kaiserhof is een prachtig viersterrenhotel gelegen aan de rand van het centrum van het Tiroolse dorpje Berwang. Hier zijn kinderen koning! De jongste bezoekertjes kunnen er voor indoor speelplezier onder meer terecht in het 250m2 grote Kinderland. Ook de speelkamer met playstation, tafelvoetbal en tafeltennis staan garant voor uren vermaak. Sneeuwwandelen, iglo’s bouwen en sleerijden staan op het outdoor programma. Na een dag vol spannende avonturen worden vermoeide zieltjes verwend met een speciaal kinderwellnessprogramma. Daarna kunnen ze met nieuwe energie de nacht in shaken in de super kinderdisco.

Omliggend skigebied: Zugspitz Arena

2. Adler Dolomiti Spa & Sport Resort, Val Gardena, Italië

Midden in het centrum en in het voetgangersgebied van St. Ulrich ligt het prachtige vijfsterrenhotel Adler Dolomiti Spa & Sport Resort. Ook hier zijn kinderen van harte welkom. AKI Kids Club is waar ze moeten zijn. Sport en spel staan centraal, zowel binnens- als buitenshuis. Nieuwsgierig naar wat het hotel zijn jongste gastjes zoal te bieden heeft? Een indoor speelparadijs, een kindercinema, een playstation corner, een mini-zoo, een heuse berghut en nog zo veel meer. Doen je kinderen het liever rustig aan? Geen nood! Het speciaal aangepaste fitness- en wellnessprogramma biedt zeker uitkomst.

Omliggend skigebied: Dolomiti Superski

3. Hotel Mozart Vital, Ried im Oberinntal, Oostenrijk

Op ca. 300 meter van het centrum van het Tiroolse dorpje Ried ligt het mooie viersterrenhotel Hotel Mozart Vital. Dat ook dit hotel een hart voor kinderen heeft, bewijst het 500m2 grote kinderparadijs met drie indoor speellandschappen en het 400m2 grote jungle waterparadijs met de langste indoor waterglijbaan van Oostenrijk. Buiten wacht de kids een speciaal winterprogramma met activiteiten als skiën, ijsschaatsen, sneeuwwandelen, T-shirt schilderen, grimeren en schminken om er maar een paar te noemen. Relaxen na een dagje spannende avonturen? Het kan in de speciale kindersauna!

Omliggende skigebieden: Ried Fendels, Serfaus-Fiss-Ladis, Kaunertal, Nauders/Reschenpass, Venet en Ischgl-Samnaun.

Op skivakantie? Vergelijk hier de prijzen voor een last minute skivakantie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − = 16