De leukste last minute bestemmingen voor Februari

Februari is dé perfecte maand om er een paar dagen of zelfs een paar weken tussenuit te gaan. De feestdagen zijn weer voorbij, je bent weer druk aan het werk en heel vrolijk worden we van het weer in Nederland ook niet echt. Tijd dus voor een leuke last-minute.

Nog geen idee waar naar toe? Een zonnige bestemming, leuke stedentrip of juist de sneeuw trotseren. No worries! Wij hebben een paar leuke last-minute bestemmingen voor februari voor je op een rijtje gezet.

Last-minute stedentrip naar Malaga

Mooi weer, geweldig eten en heel veel cultuur. Malaga is een heerlijke stad voor een paar dagen. De binnenstad is sfeervol en alles is op loopafstand. Naast de vele bezienswaardigheden zoals het Picasso museum, de markthallen “Mercado Central De Atarazanas, het fort Alcazaba en de imposante kathedraal staat Malaga vooral bekend om haar geweldige keuken. Op iedere hoek van de straat vind je de leukste eettentjes en cafeetjes waar je terecht kan voor de lekkerste drankjes en traditionele tapas. En nog 1 voordeel, de zon schijnt bijna altijd in Malaga. Ook in februari kun je hier met temperaturen van 17 – 22 graden nog heerlijk op het terrasje van het zonnetje genieten.

Stadsmuur Malaga

Last-Minute naar winter wonderland Zuid-Tirol Italië

Liever naar de sneeuw? Kies dan een keer voor iets unieks en ga naar Zuid-Tirol in Italië en ontdek de bergen van UNESCO-werelderfgoed de Dolomieten. Een bijzonder ski-gebied dat nog relatief onontdekt is. Zuid Tirol Italië is zeer geliefd door skiërs, maar ook niet-skiërs kunnen hier hun geluk op. Naast skiën in een geweldige omgeving, kun je hier namelijk ook genieten van culinaire hoogstandjes, prachtige wandelgebieden en kun je helemaal tot rust komen bij één van de wellnesshotels. Zuid Tirol is een geweldige winterse last-minute bestemming in februari. Maar ook als de sneeuw vertrokken is, is dit een heerlijke plek om naartoe te reizen.

Last-Minute naar het populaire Thailand

Thailand is de meest populaire bestemming van Azië en dit is niet zonder reden. Thailand heeft enorm veel te bieden: prachtige landschappen, paradijselijke bounty eilandjes, jungle en bijzondere culturen. Vooral bij backpackers is Thailand een populaire keuze. Toch heeft Thailand voor iedere type reiziger iets te bieden. Of je nu op zoek bent naar een culturele, tropische of avontuurlijke bestemming. Van super luxe tot compleet back-2-basic.
Bekijk hier : last minutes Thailand

Khao Sok National Park

Last-minute all-inclusive vakantie naar Egypte

Ontsnappen aan de drukte. Even helemaal niks. Klinkt als een goed idee? Dan is een last-minute deal naar Egypte misschien iets voor jou. Met een goed boek op het strand liggen en zo nu en dan een duik in het zwembad of de zee in wandelen. Geen boodschappen doen of hoeven te koken. Bij een all-inclusive vakantie naar Egypte hoef je je even nergens meer zorgen om te maken. De luxe resorts aan de Rode Zee zijn perfect om even helemaal tot rust te komen.

Ontdek pyramides op een kameel

Malaga als stedentrip, Italië als ski-vakantie, Thailand voor een tropische get-a-way of helemaal niks doen in Egypte. Genoeg leuke last minute bestemmingen in Februari. Niet helemaal wat je zoekt? Ook de volgende bestemmingen zijn populaire bestemmingen in februari:

  • Cuba
  • Sri-Lanka
  • Miami
  • Marokko
  • Gambia
  • Aruba
  • Brazilië
  • Algarve, Portugal
  • La Palma
  • Canarische Eilanden


Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

87 − 79 =