5x de leukste last-minute bestemmingen voor de voorjaarsvakantie

Ook geen liefhebber van de polonaise en ben je je winterjas ondertussen ook zo beu; pak je koffer en reis lekker naar de zon. In Egypte, Mexico, Dubai en nog veel meer heerlijke bestemmingen staan het strand en de lekkerste cocktails op je te wachten. Wij hebben de fijnste last-minute bestemmingen voor de voorjaarsvakantie voor je op een rijtje gezet.

Canarische eilanden

Fuerteventura, Tenerife, Lanzarote en Gran Canaria zijn niet voor niets enorm populair. Op iets meer dan 4 uurtjes vliegen vanaf Amsterdam vind je een heerlijke diversiteit aan mooie stranden, geweldige landschappen, heerlijk eten en geweldige cultuur. Het is een geweldige bestemming voor iedere type reiziger. Verblijf met het hele gezin genieten in één van de vele kindvriendelijke vakantieresorts, boek een villa met zijn allen of ga samen toeren over het eiland. Het hele jaar door kun je hier genieten van het zonnetje.

Curaçao

Curaçao is eigenlijk altijd en het hele jaar door een goed idee. Het is de perfecte last-minute bestemming voor je voorjaarsvakantie als je op zoek bent naar een paradijsje op aarde. Van kleurrijke stadjes tot parelwitte stranden. Duiken, snorkelen, wandelen, shoppen of juist helemaal niks doen. Even een stapje terug? Ontsnappen aan de drukte? Dan is Curaçao iets voor jou. Vertrek vandaag nog naar Curaçao en je komt gegarandeerd herboren terug.

Mexico

Op zoek naar de meest exclusieve feesten of ben jij meer een cultuurliefhebber? Mexico has it all. Mexico is de laatste tijd enorm populair geworden bij alle type reizigers. Foodies, party-animals, duikliefhebbers, cultuursnuivers en avonturiers zijn allemaal welkom. Van prachtige tours naar de meest bijzondere maya-tempelcomplexen tot gigantische beach party’s. Mexico de perfecte last-minute bestemming tijdens de carnavalsvakantie als je op zoek bent het zonnetje, prachtige stranden en een bijzondere cultuur.

Sri Lanka

Laat je verrassen door het adembenemende Sri Lanka; Parel van de Indische Oceaan. Sri Lanka is een absolute schoonheid met haar vele groene rijstvelden, schilderachtige dorpjes en mooie stranden. Ook voor cultuurliefhebbers is dit een hele fijne bestemming voor in de voorjaarsvakantie. Hoewel Sri-Lanka niet heel groot is, heeft het enorm veel te bieden. De afstanden zijn niet heel groot, waardoor het een perfecte bestemming is voor een rondreis. En dit kan op talloze manieren. Pak de trein, ga met de taxi, de bus of nog veel leuker huur een eigen tuktuk. Je zult absoluut niet teleurgesteld worden door het mooie Sri Lanka.

Egypte

Met het hele gezin genieten van het zonnige Egypte. Het is dé perfecte vakantiebestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een zonbestemming in de winter. Je vindt hier namelijk talloze kindvriendelijke luxe resorts voor het hele gezin. El Gouna, Sharm el Sheikh of Hurghada zijn populaire badplaatsen waar je even helemaal tot rust kunt komen. De resorts bieden vaak een all-inclusive pakket aan, zodat je compleet ontzorgt wordt tijdens je vakantie. Wil je er toch een dagje tussenuit? Egypte heeft nog veel meer te bieden. Bezoek de piramides met de kinderen of ga op safari door de woestijn.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming tijdens de voorjaarsvakantie? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 75 = 78