5 Romantische last minutes voor Valentijnsdag

Valentijnsdag komt er weer aan! Op deze dag staat de liefde centraal. Genoeg reden om met je liefje op vakantie te gaan. Welke last-minute bestemmingen zijn het meest romantisch? Wij hebben een top 5 samengesteld!

1. Parijs

Als absolute topbestemming voor een romantische lastminute mag Parijs uiteraard niet in dit lijstje ontbreken. De stad van de liefde is de perfecte bestemming voor een paar nachtjes weg. Slaap in één van de vele romantische hotels, geniet samen van de Franse keuken in een van de romantische restaurants of rooftopbars of ga shoppen in de Champs d’Elysee. Een activiteit die ook beslist niet mag ontbreken is een bezoekje aan ‘Le Mur des je t’aime’, oftewel de Liefdesmuur. Op deze kunstzinnige muur van 40 vierkante meter staat ‘ik hou van jou’ in maar liefst 300 talen geschreven. Als dat niet romantisch is, dan weten wij het ook niet meer!

Zoek last minutes Parijs

2. Tenerife

Kunnen je partner en jij ook niet wachten tot het weer zomer is? Dan is Tenerife de ideale bestemming voor een romantische vakantie in februari! Waar we in Nederland te maken hebben met sneeuw, ijs en regen, zien de dagen er op dit Canarische eiland iets anders uit. Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden Celsius en meer zon dan op een gemiddelde zomerdag kun je hier heerlijk genieten van alles wat het eiland te bieden heeft. Prachtige hotels, kilometerslange stranden en pittoreske kustplaatsjes!

Zoek last minutes Tenerife

Venetië

3. Venetië

Een andere romantische bestemming die beslist niet mag ontbreken is Venetië. Ook in februari is het hier heerlijk vertoeven. Laat je romantisch rondvaren in een traditionele gondel, geniet van de lekkerste wijnen van het land en struin door de pittoreske straatjes van deze unieke stad. Bovendien krijg je in veel musea ‘Valentijnskorting’. Dit houdt in dat je maar voor 1 ticket hoeft te betalen.

Zoek last minutes Venetië

4. Budapest

Een minder bekende bestemming, die absoluut de moeite waar is: Budapest. De hoofdstad van Hongarije staat bekend om de indrukwekkende bouwwerken, het overheerlijke eten en het bruisende uitgaansleven. Bovendien heeft deze stad een rijke historie en er zijn tientallen musea waar je liefje en jij uren door kunnen brengen.

5. Turkse Riviera

We sluiten deze lijst af met de Turkse Riviera. Hier kun je tevens heerlijk genieten van de winterzon. De indrukwekkende stranden, luxehotels en gastvrije bevolking zorgen voor een echt vakantiegevoel. Bovendien is het door de lage koers van de Turkse Lira op het moment spotgoedkoop in Turkije!

Zoek last minutes Turkse Riviera

Wat ga jij dit jaar doen met Valentijnsdag? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − = 14