Vlieg naar Praag, 3 dagen incl. verblijf in 3* hotel voor €49

Wil jij er in januari nog even tussenuit? Naar Praag is nu extra goedkoop en maar 1,5 uur vliegen vanaf Eindhoven. Er zijn de hele maand januari goedkope opties om naar deze prachtige stad te vliegen. Je betaalt slechts €49 inclusief vluchten en verblijf in een 3*-hotel. 

Hoe zoek ik een goede deal?

Ga naar goedkope last minutes, dat zijn alle last minutes alvast gesorteerd op prijs. Kies vervolgens in het filter onder het kopje transport voor vliegtuig, je ziet dan:

Als je vervolgens doorklikt op de knop Bekijk dan kom je op de website van D-Reizen op de pagina van het 3* hotel Globus. Selecteer hier goed de opties zoals beschreven bij de deal op Mylastminutes, in dit geval kies je bij vertrekdatum 14-01 en bij reisduur 3 dagen:


Et voila, de aanbiedingen komen naar boven. Op de site staat de aanbieding nog voor €59. Selecteer je echter deze deal dan blijkt de prijs zelfs €49 per persoon te zijn. Er komt nog wel €25 reserveringskosten bij. Totale kosten komen dan op €123

De goedkoopste deals is met een vlucht vanaf Eindhoven, ook vliegen vanaf Amsterdam, Charleroi (Brussel) en Düsseldorf is mogelijk, keuze van de luchthaven zal waarschijnlijk wel effect op de prijs hebben.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 52 = 53