5 dagen Portugal, Albufeira voor €135

Super last minute voor januari van TUI? Naar Albufeira is nu extra goedkoop en maar 2 uur vliegen vanaf Amsterdam. Er zijn de hele maand januari goedkope opties om naar de Algarve te vliegen. Je betaalt slechts €135 inclusief vluchten en verblijf in een 2 kamer appartement voor 1-4 personen.

Hoe zoek ik deze last minute?

Ga naar last minute TUI , dat zijn alle last minutes van TUI. Kies vervolgens bovenin bij “Sorteer op” voor “Prijs (Laag < Hoog)” , je ziet dan:

Als je vervolgens doorklikt op de knop Bekijk dan kom je op de website van TUI, klik daar op de rode knop “Alle Prijzen” en kies bij reisduur “5 dagen” en ga naar 23 januari door op het pijltje te klikken:

En zoals je op de kassabon ziet, heb je ongeveer €360 korting. De vliegtijden zijn gunstig je komt in de ochtend aan en je gaat de laatste dag pas in de avond weer terug. Er komt nog wel €25 reserveringskosten en
€2,50 calamiteitenfonds bij. Totale kosten komen dan op €297,50

Dit is de goedkoopste deal er zijn ook andere mogelijkheden op andere data vanaf de andere vliegvelden voor een last minute Portugal. Kijk zelf bij TUI voor de prijzen. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 9 = 14