Transavia annuleert vluchten tot en met 6 mei

Alle vluchten van Transavia tot en met 6 mei worden geannuleerd. Transavia heeft hiertoe besloten vanwege de ingestelde toegangsbeperkingen van veel landen. De repatriëringsvluchten in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken worden nog wel uitgevoerd.

Na 6 mei
De maatregelen die nu van kracht zijn hebben vooralsnog geen gevolgen voor de vluchten na 6 mei. Transavia kan niet uitsluiten of vluchten na 6 mei niet geannuleerd worden. Transavia volgt hierin het advies van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Wereld Gezondsheidsorganisatie. Als je een vliegvakantie wil boeken met een vlucht na 6 mei dan kan de vlucht alsnog geannuleerd worden. Als dat het geva is dan krijg je daarover een email en voor het bedrag wat hebt betaald een voucher. Hiermee kan op een later tijdstip een nieuw ticket geboekt worden. cket kunt boeken.

Wanneer heenvlucht voor 7 mei ligt en de terugvlucht na 6 mei, dan wordt de hele boeking geannuleerd. De hoofdboeker wordt per e-mail op de hoogte gebracht.  

Het Service Center van Transavia heeft sinds 23 maart kortere openingstijden. Je kunt Transavia bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur via telefoon en WhatsApp.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 6 =