Unieke zonbestemmingen voor december & januari

De brandende vraag van het moment: waar is de zon? De winter is heerlijk, maar na weken kou en regen zijn we de meeste tijd stiekem aan het dagdromen over zonnige zomerse dagen. Het liefst een bestemming met mooie stranden, lachende mensen, exotische geuren en hoge temperaturen. Wil jij dit jaar ook kerst vieren in de bruisende straten van Zuid Amerika of een nieuwjaarsduik nemen op een bounty strand? Wij hebben de mooiste zonbestemmingen voor een last minute december of een last minute januari voor je verzameld.

Koh Samui

Koh Samui is een geweldig mooi eiland in Thailand die bekend staat om haar prachtige ongerepte stranden en vriendelijke bewoners. Het eiland is niet zo druk als bijvoorbeeld Ko Phi Phi en misschien zelfs wel een stuk mooier. Of je nu lekker wilt relaxen op een tropisch strand of een feestje wilt vieren, het kan op het eiland Koh Samui allemaal. 

Cuba

Cuba is met zijn heerlijke Caribische klimaat, gegarandeerde warme en zonnige dagen de perfecte zonbestemming in december en januari. De stranden aan de zuidkust trekken jaarlijks de meeste mensen, maar een last minute Cuba heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Wat dacht je van Havana? Van kleurrijke pastelkleurige gebouwen, sigaren, Cadillacs tot perfect bewaarde Spaanse koloniale architectuur. Ook heb je er enorm veel natuur en bergen. Kortom: een bruisende en veelzijdige zonbestemming om je winterdagen door te brengen. 

Belize 

Het hoogseizoen van Belize valt perfect samen met de koudste maanden in Nederland. Hoewel de temperaturen het hele jaar door hoog blijven, heb je van januari tot maart de laagste kans op regen, waardoor dit een ideale tijd is om dit kleine land te verkennen. Belize is naast een duik walhalla thuisbasis van Maya-ruïnes, nationale parken en natuurreservaten. 

Namibië

Verbazingwekkend genoeg wordt Namibië lang niet zo goed bezocht als buurland Zuid-Afrika. Toch is dit land één van de meest fascinerende bestemmingen van Afrika. De afgelopen jaren worden er dan ook steeds meer nieuwe kampen en lodges geopend. Hoewel je van november tot maart het meeste regen kunt verwachten, zorgt dit ook voor een verbluffende transformatie van het landschap. De dorre woestijn verandert in een weelderig groen tapijt; zwermen trekvogels arriveren en dieren beginnen te broeden. Hierdoor het juist mooi om tijdens het regenseizoen Namibië te bezoeken.

Bali

Hippe eettentjes, prachtige resort, yoga-retreats en heel veel natuurschoon. Bali is het hele jaar door een geweldige vakantiebestemming. Hoewel de minste regen valt tijdens onze zomerperiode, is ook de winter een fijne periode om dit eiland te bezoeken. Feesten op Canggu, de rijstvelden in Ubud en natuurschoon in het noorden. Dit eiland heeft het allemaal. 

Vietnam 

Vietnam is een van de meest fascinerende en charmante landen die je ooit zult bezoeken. Van het hippe Ho Chi Minh tot traditionele dorpen in het noorden. Naast de bruisende steden en prachtige rijstvelden kun je ook heerlijk ontspannen aan de kust. Daarnaast vind je in Vietnam heel veel luxe voor weinig geld. 

Malediven 

Op zoek naar de mooiste stranden? Boek dan snel je tickets naar de Malediven! Het is namelijk nooit een slechte tijd om naar de Malediven te gaan. De Malediven bestaat uit perfecte kleine eilandjes waar je vaak de meest prachtige resorts vindt. De perfecte plek voor een ontspannen zonvakantie.



Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 25 = 31